Crematie

De kosten van een crematie met een plechtigheid in de aula en gelegenheid tot condoleren in een crematorium, variëren tussen € 3.200,00 en € 7.000,00.

Het gebruik van de aula en/of koffiekamer is geen must. In kleine kring een intiem afscheid thuis of een uitgebreid afscheid met familie, vrienden en belangstellenden op een andere locatie bepalen mede de kosten. U begrijpt dat de uitvaartkosten variabel zijn. Vrijblijvend informeer ik u.

Begrafenis

De kosten van een begrafenis, waarbij de overledene in een algemeen graf wordt bijgezet, variëren tussen  € 3.000,00 en € 5.000,00. Een algemeen graf geeft recht op gebruik van het graf gedurende 10 jaar. Deze periode kan niet worden verlengd. In een algemeen graf worden twee of drie personen begraven; dit is per begraafplaats verschillend.

Kosten van een begrafenis, waarbij de overledene in een particulier graf wordt bijgezet, variëren tussen € 5.000 en € 8.000. Een particulier graf of familiegraf geeft recht op minimaal 20 jaar gebruik van dit graf. Na 20 jaar heeft u de mogelijkheid de grafrechten te verlengen met minstens 10 jaar.

De kosten van een graf zijn per begraafplaats verschillend.Kosten crematie-begrafenis
De afscheidsplechtigheid bij een begrafenis is vaak op een andere locatie omdat niet iedere begraafplaats een aula heeft, daarover kan ik u vrijblijvend informeren.

Algemeen

Om te voorkomen dat u later niet voor verrassingen komt te staan, ontvangt u tijdens  de begeleiding binnen 24 uur een begroting. Wanneer er gedurende het verloop van de begeleiding andere wensen of aanvullingen zijn, dan wordt de kostenbegroting aangepast of vertel ik u wat de financiële consequenties hiervan zijn.

Bent u verzekerd bij een kleine of grote verzekeringsmaatschappij? Bent u lid van een vereniging?
Te allen tijde bent u vrij  in de keuze van een uitvaartondernemer.

Van harte nodig ik u uit voor een vrijblijvend voorgesprek, waarbij ik u dan informeer over de kosten en mogelijkheden; mogelijkheden waar u misschien niet aan denkt of het bestaan ervan niet weet. Hierna kan ik u een passende offerte aanbieden.