Uitvaart bij een onverwacht overlijden

Uitvaart, een onverwacht overlijdenEen uitvaart regelen bij een onverwacht overlijden zet het leven helemaal op z’n kop. Uw leven staat stil.  Met liefde begeleid ik u bij het verzorgen van de uitvaart, begrafenis of crematie en, indien u dit wenst, begeleid ik u stapje voor stapje tijdens deze hectische periode.

Dag en nacht kunt u me bellen wanneer iemand is overleden
072 – 509 46 94  of  06 – 510 55 767

We overleggen wanneer ik bij u kom, dat kan direct of wat later om u tijd te geven…

 

Wat kan ik voor u betekenen?

Op integere wijze begeleid ik u en geef antwoord op al uw vragen. Er moeten belangrijke beslissingen genomen worden, waarbij ik u adviseer om te komen tot een uitvaart, waarop u met een troostend gevoel terug kunt kijken om verder te kunnen ná dit afscheid. U kunt het immers nooit meer overdoen.

Misschien heeft u als nabestaanden eerst behoefte aan tijd om te beseffen dat een dierbare is overleden. Als ik bij u kom begeleid ik u stapje voor stapje naar de dag van de uitvaart. Vanuit mijn ervaring draag ik ideeën aan. We kijken naar de juiste locatie voor de afscheidsplechtigheid, begrafenis of crematie en maken de rouwkaart in overeenstemming met de wensen van de overledene en/of die van u.

De uitvaart wordt op een persoonlijke, liefdevolle en deskundige wijze samen met u vormgegeven. Ik neem ruim de tijd te luisteren naar uw wensen om te komen tot een passende afscheidsplechtigheid.

Ik neem, indien u dit wilt, de zorg voor u uit handen en begeleid u stapje voor stapje naar het definitieve afscheid op de dag van de uitvaart, te beginnen bij de laatste verzorging die u misschien zelf wilt doen, met mijn assistentie of helemaal uit handen wilt geven.
Een uitvaart is niet standaard; alles wordt in gezamenlijk overleg met u ingevuld.
U kunt mij dag en nacht bellen:
072 – 509 46 94  of  06 – 510 55 767